Bereik nieuwe klanten
met online advertenties.

Bereik jouw klanten met gerichte advertenties in zoekresultaten zoals op Google of Bing of via specifieke websites. Wij helpen bij het opzetten en beheren van de advertenties voor het hoogste rendement binnen jouw budget.

of praat met ons over jouw uitdagingen.

Ondanks dat het internet wereldwijd is, kun je met online advertenties heel gericht je doelgroep bereiken door een regio, taal of interesse te kiezen die past bij jouw klanten.

Hou volledige controle over jouw budget. stel een limiet in per dag of per maand en stop volledig wanneer je zelf wilt. Bedenk wel dat voor een grotere doelgroep een groter budget nodig is.

Het belangrijkste onderdeel van advertenties is dat het nieuwe klanten oplevert. Met online advertenties kun je het gedrag precies volgen en weten we dus precies wat wel en wat niet oplevert.

Onze aanpak voor advertenties

Advertenties draaien bestaat op elk netwerk uit 2 stappen: eerst ontwerpen we de campagne en zetten de account op. Daarna volgen we de advertenties op en sturen bij voor het hoogste rendement.

1. Campagne ontwerp

In principe is het een eenmalige actie op de campagnes op te zetten. Dit omvat het structureren van de onderwerpen, de targeting definiëren en het kiezen van de juiste budgetten. Ook kiezen we relevante trefwoorden en maken we de advertenties op door middel van teksten en afbeeldingen.

Eenmalige formule

2. Advertenties beheren en aanpassen

Om het hoogste rendement te behalen, optimaliseren we de advertenties doorlopend. We sturen bij en verbeteren de kwaliteit en zichtbaarheid terwijl we zoveel mogelijk opbrengst willen halen uit elke euro die we uitgeven.

Maandelijkse formule (maandelijks opzegbaar)

Verschillende aanpakken
voor verschillende doelen.

Er zijn verschillende netwerken en manieren beschikbaar om online te adverteren. Afhankelijk van waar je klanten zijn en welke doelen en budget je hebt, kunnen we één of meerdere netwerken inzetten.

Hieronder aan paar voorbeelden van wat we aanbieden.

Adverteer in de zoekresultaten van Google als iemand zoekt op jouw product of dienst.

Geschikt voor:
Ecommerce, B2C, B2B, bedrijven die producten of diensten verkopen

Toon een advertentie in de zoekresultaten van Bing, de zoekmachine van Microsoft, wanneer iemand zoekt op jouw product of dienst.

Geschikt voor:
Ecommerce, B2C, B2B, bedrijven die producten of diensten verkopen

Plaats een advertentie tussen de zoekresultaten van gespecialiseerde of onderscheidende zoekmachines zoals DuckDuckGo.

Geschikt voor:
Bedrijven die zich richten op technische of privacy bewuste klanten

Toon een advertentie op websites die ruimte bieden voor advertenties, zoals nieuwswebsites of forums.

Geschikt voor:
Vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf of creëer bewustwording

Adverteer op het grootste video platform ter wereld door video advertenties te laten zien aan potentiele klanten.

Geschikt voor:
Vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf, pak uit met je producten en diensten of creëer bewustwording

Toon jouw producten op een prominente plaats samen met verschillende details zoals een afbeelding, de prijs en andere eigenschappen.

Geschikt voor:
Ecommerce, bedrijven die producten online verkopen

Bereik mensen een tweede keer als ze aan bepaalde voorwaarden voldoen. Bijvoorbeeld toon een advertentie aan iedereen die je website al eens bezocht, maar nog niets kocht.

Geschikt voor:
Ecommerce, B2B, bedrijven die diensten verkopen waarbij er enige tijd overgaat voordat hierover een beslissing valt

Richt je op klanten gebaseerd op interesse, hun functie, leeftijd of andere demografische gegevens via LinkedIn, Meta, Facebook, Instagram, X (Twitter), YouTube of TikTok.

Geschikt voor:
Vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf, pak uit met je producten en diensten of creëer bewustwording

Toon een advertentie in de suggesties die iemand krijgt gebaseerd op zijn interesses. Dit kan een tekst, afbeelding of video zijn.

Geschikt voor:
Creëer bewustwording, pak uit met je kennis, bouw autoriteit en vertrouwen op

We bereikten al nieuwe klanten met advertenties voor

Wat met de kosten?

Om online te adverteren zijn er normaal gezien 2 soorten kosten:

  1. De eerste kost is wanneer iemand klikt op jouw advertentie. Hiervoor betaal je iets aan het netwerk waarop je adverteert, bijvoorbeeld aan Google, Microsoft of Facebook. Het bedrag je betaalt hangt af van jouw bod, de positie en het type plaatsing. Idealiter betaal je deze kost direct aan het netwerk (Google, Facebook, …)
  2. De tweede kost is voor het werk dat wij doen. Meestal is dit een vaste prijs, want uiteindelijk neer komt op de hoeveelheid tijd die wij besteden aan de campagnes. Hiervoor ontvang je een factuur van ons.

geen verplichtingen, gewoon een gesprek