Scoor in zoekmachines
met SEO.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) gaat over het verbeteren van je website en een meerwaarde bieden voor bezoekers om er voor te zorgen dat de posities in zoekmachines zoals Google en Bing verbeteren. Geen speciale trucs of twijfelachtige technieken. We volgen de regels om jouw merk te laten opvallen.

of praat met ons over jouw uitdagingen.

Hoe we kunnen helpen
om de posities te verbeteren.

Uiteraard kunnen wij de volledige optimalisatie op ons nemen om hoger in Google te scoren. Als je liever kiest voor een gefaseerde aanpak of enkel wat ondersteuning, ook dan helpen je graag verder. Elk onderdeel kan apart worden afgenomen. Geen kleine lettertjes.

Weet welke onderwerpen en woorden jouw klanten gebruiken zodat je kunt optimaliseren voor de juiste content. Wij verzamelen alle relevante zoektermen en delen ze in op basis van gebruik en relevantie voor jouw bedrijf. Hierdoor kun je eenvoudig sorteren op de belangrijkste onderwerpen.

De techniek van jouw website heeft een invloed op de manier waarop hij geïndexeerd kan worden en op de gebruikerservaring zoals de laadsnelheid. We maken een volledige audit van wat er verbeterd kan worden. Hierin beschrijven we in detail waarom en hoe de verbeteringen geïmplementeerd moeten worden. Uiteraard kunnen we ook helpen met de implementatie zelf.

Heb je wel wat kennis van SEO of weet je niet waar te beginnen? Wij stellen een strategisch plan op om je op weg te helpen. En we houden niets achter: het plan bevat alles zoals we het zelf ook zouden doen, inclusief prioriteiten.

Nood aan een second opinion of een partner die je helpt met je SEO aanpak? Wij werken reeds samen met meerdere (marketing) teams en helpen hen bij strategische zaken en het uitvoeren om nieuwe klanten aan te trekken via zoekmachines zoals Google en Bing.

Volg de voortgang op in ons overzichtelijk SEO rapport. In een compact overzicht van statistieken geven we de belangrijkste inzichten in wat er al bereikt werd en welke kansen er nog liggen.

Om bovenaan in de zoekresultaten te verschijnen is het belangrijk om content te maken die behulpzaam is voor de gebruiker. Lever een meerwaarde en bouw zo aan de autoriteit van je merk. Wij helpen je om zinvolle content te maken.

We verbeterden de posities al voor

Waarom je website optimaliseren?

Tegenwoordig gebeurt alles online. De eerste oriëntatie van een klant begint door online te zoeken en ook social media hebben een grote invloed op ons dagelijks leven. Daarom is het cruciaal voor het succes van je bedrijf om online gevonden te worden.

Daarom helpen wij jou om online gezien te worden door potentiële klanten.