Renoveer jouw
bestaande website.

Wil je jouw huidige website uitbreiden of ben je niet meer tevreden van je huidige partner? Wij hebben we de oplossing. Of je website nu door ons gebouwd werd of juist niet, wij helpen je bij het maken van alle aanpassingen en uitbreidingen voor jouw bestaande website.

of praat met ons over wat je moeilijk vindt.

  • Het onderhoud overnemen
  • Migreer naar andere hosting
  • Face-lift van het ontwerp (kleuren, logo, …)
  • Nieuwe functies toevoegen aan bestaande website
  • Kopieer bestaande website naar een nieuwe
  • Herstructureer de pagina’s
  • Nieuwe content of sectie toevoegen
  • Integreer webshop met CRM of boekhouding

Wij nemen jouw
bestaande website over.

Heb je al een website en ben je op zoek naar een nieuwe partner om je website te onderhouden? Wij hebben al veel websites overgenomen. Verschillende thema’s, plugins of opstellingen, de kans is groot dat we het al gezien hebben. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we ook jouw website kunnen overnemen, zelfs als deze niet door ons werd gebouwd.

Natuurlijk geven we je advies over hoe je je website betrouwbaarder maakt, de laadtijd verkort kan worden of hoe het gemakkelijker te onderhouden wordt. Zo weet je zeker dat jouw website klaar is voor de toekomst.

Hoe gaan we te werk?

1. Het probleem begrijpen

Tijdens een eerste gesprek willen we begrijpen welke aanpassingen er nodig zijn, wat je daarmee wilt bereiken en hoe de huidige website precies is opgebouwd. Op die manier kunnen we de juiste aanpak bepalen en een gericht voorstel maken.

2. Kopie van website nemen

Om de impact van de werken zo klein mogelijk te houden, verkiezen we meestal om de wijzigingen eerst te maken in een kopie van de website. Op die manier kun je de aanpassingen ook goed testen voordat ze online komen te staan.

3. Aanpassingen doorvoeren

Onze programmeurs voeren de wijzigingen door in de kopie van de website. We testen dit grondig om conflicten of fouten te vermijden. Uiteraard laten we ook zien hoe je de nieuwe functies kunt gebruiken binnen de website.

4. Live plaatsen

We voegen de aanpassingen toe aan de live website. Eventueel kan dit ook eerst verborgen zijn zodat de nieuwe functies later met 1 druk op de knop geactiveerd kunnen worden. Zo blijft de website steeds gewoon werken zoals voorheen.

Na verloop van tijd kun je nieuwe inzichten krijgen of kan er nood zijn aan nieuwe functies, zoals een kalender, een blog of een webwinkel. Wij helpen om nieuwe functies toe te voegen aan een bestaande website, zelfs als de website niet door ons werd gebouwd.

Tijdens corona zagen we veel bedrijven die een webshop toevoegden aan hun website. Wij helpen met de volledige integratie van de webwinkel in jouw online aanpak en adviseren over zaken zoals betalingen en verzending.

De migratie van een website kan lastig zijn. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden, zoals de bestanden, de database, het domein en aanpassingen in de DNS. Voor een soepele overgang met geen of weinig downtime moet je weten waar je mee bezig bent. Vertrouw op onze kennis van migraties in verschillende opstellingen.

Wat de reden ook is, soms is het nodig om de inhoud van de website opnieuw in te delen, een ander verhaal te vertellen of om de website terug te laten aansluiten bij jouw bedrijf. We helpen om dit gestructureerd aan te pakken, waarbij we er op letten dat de content aansluit bij jouw klanten en tegelijkertijd de opgebouwde posities en autoriteit behouden blijft.

We renoveerden al websites voor

Jouw
WordPress partner.

Al sinds 2015 specialiseren wij ons in WordPress websites. Dit heeft als resultaat dat we een diepgaande kennis hebben van elk type website. We hebben ervaring in alle aspecten van het WordPress systeem, waaronder op maat gemaakte functies, optimalisatie van laadsnelheid, migraties, plugins en thema ontwikkeling en nog zo veel meer.

Volledige Hubspot
website ontwikkeling.

Na enkele experimenten met Hubspot projecten bij echte klanten, hebben we Hubspot website ontwikkeling toegevoegd aan ons arsenaal in 2023. We hebben volledige kennis van het Hubspot systeem, van website integratie met formulieren tot de CRM integratie met op maat gemaakte workflows.

geen verplichtingen, daar houden we niet van