Onderhoud voor
een gezonde website.

Om je website veilig te houden en te profiteren van nieuwe ontwikkelingen, raden we je aan om je website regelmatig te onderhouden. Dit omvat beveiligingsupdates, maar ook het vers houden van je inhoud, het controleren van de prestaties en nog veel meer. Alles om een gezonde website te houden.

of praat met ons over jouw uitdagingen.

Nieuwe updates (van WordPress) voegen verbeteringen toe. Maar het belangrijkste is dat ze veiligheid van je website verbeteren. We raden aan om de updates regelmatig door te voeren om jouw website, merk en klantgegevens veilig te houden.

Nieuwe content toevoegen aan jouw website gaat over nieuwe pagina’s, nieuws- of blogberichten of bestanden om de website bij te werken. Of je nu een CMS (zoals WordPress) gebruikt of een ander systeem, we kunnen je hier steeds op een efficiënte manier bij helpen.

Een goed presterende website is essentieel om jouw klanten goed van dienst te zijn. We bieden verschillende soorten monitoring aan: van uptime tot sitesnelheid en van rankings in Google tot statistieken.

Wil je grotere aanpassingen doorvoeren aan je website? Dan beschouwen wij dit als een renovatie.

We onderhouden al de website voor

Website onderhoud
made easy.

Op maat gemaakt

Verschillende bedrijven vragen om verschillende websites. Wij maken iets unieks waarmee jouw bedrijf kan opvallen.

Zonder contract?

Onze filosofie is om onze klanten vrijheid te geven zonder langlopende verplichtingen. Dus de keuze is aan jou of we een contract opstellen of dat een onderhoud eenmalig is.

Volledige aanpak

Als we werken aan jouw website proberen we altijd naar het grotere plaatje te kijken. Als er andere verbeteringen mogelijk zijn, laten we dat weten.

Voor op zichzelf staande websites raden we het WordPress systeem aan. Al sinds 2015 specialiseren wij ons in WordPress websites, wat resulteert in een diepgaande kennis van elk type website. We hebben ervaring in alle aspecten van het WordPress systeem, waaronder op maat gemaakte functies, optimalisatie van laadsnelheid, migraties, plugins en thema ontwikkeling en nog veel meer.

Hoewel we slimme integraties in WordPress kunnen bouwen, raden we Hubspot aan als je behoefte hebt aan een meer geïntegreerde aanpak. Maak eenvoudig verbinding met een CRM en andere belangrijke bedrijfsprocessen. We bouwen nieuwe websites in het Hubspot systeem en zorgen voor de inrichting van andere delen zoals het CRM, de workflows of de emails.