Nieuw gebouwde
website ontwikkeling.

Een website volledig nieuw ontwikkeld of gebaseerd op jouw bestaande huisstijl. We begeleiden je door het hele proces en werken een passende online aanwezigheid uit.

of praat met ons over jouw uitdagingen.

Het succes van een website staat of valt met de juiste strategie. Wat wil je er mee bereiken en op welke manier? Welke verwachtingen en ambities zijn er? Tijdens een intake- en kennismakingsgesprek proberen we zo veel mogelijk de richting in kaart te brengen.

Vervolgens bepalen we de structuur van de website zodat alles een duidelijke en logische plaats krijgt. Zo vinden zowel bezoekers als zoekmachines straks gemakkelijk hun weg. Afhankelijk van de omvang van het project, werken we in deze fase (klikbare) wireframes uit om dit visueel te maken.

Voor het grafisch ontwerp geven we eerst de homepagina vorm; als dat goed zit, ontwerpen we de andere pagina’s. De site komt hier echt tot leven, dus er is uiteraard voldoende ruimte om nog aanpassingen of wensen te verwerken. Ook houden we rekening met de gewenste look-and-feel, zoals uw bestaande huisstijl, logo of kleuren.

Voldoet het design aan de wensen, dan gaan onze programmeurs aan de slag om er een technisch werkende website van te maken. Alle benodigde functionaliteiten worden ingebouwd. De website bouwen we uiteraard direct op in het gewenste CMS-systeem, zoals WordPress of Hubspot.

Eens de website gebouwd is, leveren we de website eerst op via een online testomgeving. Hier kun je de volledige site bekijken en testen. We laten je zien hoe je zelf de teksten en afbeeldingen kunt aanpassen; zo zal dit ook werken als de website straks live staat. Op de testomgeving zal de website volledig worden klaar gemaakt en afgewerkt voordat hij gelanceerd wordt.

De website wordt geïnstalleerd op uw server en is vanaf dat moment online! We zorgen voor een vlotte overgang van de hosting en verwijzen oude pagina’s door verwijzen naar de corresponderende nieuwe pagina’s (goed voor de SEO). Ook koppelen we direct een statistiekenpakket zoals Google Analytics.


Liever enkel een paar wijzigingen maken aan je bestaande website?

Website ontwikkeling
made easy.

Op maat gemaakt

Verschillende bedrijven vragen om verschillende websites. Wij maken iets unieks waarmee jouw bedrijf kan opvallen.

Toekomst gericht

Eenvoudig uit te breiden en aan te passen op basis van de eisen van jouw bedrijf, nu en in de toekomst. Wij bouwen toekomstgerichte website die lang mee gaan.

Past bij je bedrijf

De website is de eerste kennismaking van een klant met jouw merk. Wij streven er naar om een goede indruk achter te laten die past bij jouw bedrijf.

We bouwden reeds volledige nieuwe websites voor

Voor op zichzelf staande website raden we het WordPress systeem aan. Al sinds 2015 specialiseren wij ons in WordPress websites, wat resulteert in een diepgaande kennis van elk type website. We hebben ervaring in alle aspecten van het WordPress systeem, waaronder op maat gemaakte functies, optimalisatie van laadsnelheid, migraties, plugins en thema ontwikkeling en nog veel meer.

Hoewel we slimme integraties in WordPress kunnen bouwen, raden we Hubspot aan als je behoefte hebt aan een meer geïntegreerde aanpak. Maak eenvoudig verbinding met een CRM en andere belangrijke bedrijfsprocessen. We bouwen nieuwe websites in het Hubspot systeem en zorgen voor de inrichting van andere delen zoals het CRM, de workflows of de emails.

of vraag direct een offerte

Wat na de lancering van de website?

Na de lancering van een nieuwe website, is het werk nog niet gedaan. Er zijn nog zaken zoals hosting, domeinregistratie, onderhoud en wellicht zelfs het ontwikkelen van nieuwe functies.

Uiteraard kun je voor al deze zaken op ons rekenen, zonder verplichtingen. Geen lange termijn contracten of terugkerende licentiekosten.

Onderhoud

Door regelmatig updates toe te passen, blijft jouw website veilig en kun je gebruik maken van nieuwe functies. Hou de prestaties in de gaten en maak aanpassingen als er zich vreemde zaken voordoen.

Nieuwe functies

Na verloop van tijd kan je nieuwe inzichten krijgen of kan er behoefte zijn aan nieuwe functies. Onze websites zijn steeds volledig aanpasbaar, ook na de lancering. Uiteraard kan de content (teksten, pagina’s) wel al eenvoudig door jou zelf beheerd worden.

Hosting & domeinen

Om de website online te houden, is er een ruimte nodig om de website op te plaatsen. Dit wordt hosting genoemd. Je bent steeds vrij een eigen hosting te kiezen, uiteraard kunnen we wel altijd een partner aanraden indien nodig.